8-10 våfflor
Ingredienser:
100 g Carlshamn mjölfritt margarin
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
en nypa salt
4 1/2 dl sojamjölk
 
Gör såhär:
Smält margarinet. Blanda ihop mjöl, salt och bakpulver. Vispa ner sojamjölken lite i taget till en klumpri smet. Rör ner det smälta margarinet. Grädda i ett våffeljärn som du smörjer då och då. 
Servera med exempelvis Alpros Airy & Creamy(vegansk vispgrädde) + jordgubbssylt. 
 
 

1 kommentarer

Sara Navjord

30 Mar 2015 12:42

Jag älskar våfflor! Äter alltid veganska våfflor och pannkakor! :) Jag börjar typ övergå till vegan då jag knappt äter mejeriprodukter alls!
Jätte fin blogg med bra inspiration :)

Svar: Älskar också våfflor o pannkakor! Samma här, käkar kanske mjölkchoklad hos kompisar nån enstaka gång men annars äter jag veganskt. Tack så mycket! Din blogg är också jättefin och sjukt bra inspiration. Gillar din stil! :)
Hannah

Kommentera

Publiceras ej