
Ingredienser:
- 3 dl vetemjöl
- 125 g margarin
- 2 dl strösocker
- 2 dl Oatly iMat grädde
- 1,5 dl kakao
- 50 g hackad mörk choklad
- 2 msk ljus sirap
- 2 tsk vaniljsocker
- 1 tsk bakpulver
- 0,5 tsk salt
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smörj och
bröa en form.

3. Blanda alla
torra ingredienserna i en bunke + hacka chokladen och lägg i.

4. Smält margarinet och blanda med grädden och sirapen.
5. Blanda ihop vätskan med den torra blandningen i bunken.
6. Bre smeten jämt i formen och grädda i ugnen i 15 minuter.
7. Låt kakan svalna och pudra över florsocker.
Ät med bär/vispgrädde/glass eller bara
som den är. Helt utsökt är den, perfekt för oss chokladälskare!

1 kommentarer
Anonym
02 Mar 2015 17:39
Really nice kladdkaka
Kommentera